Csakra gyógyító karkötő

9870HUF 4935HUF

+ VÁSÁROLJON MOST ÉS KAPJON INGYENES TIBETI ZENÉT CSAKRA TISZTÍTÁSÁRA ÉS MEDITÁCIÓRA (11,349FT)

➡️ 7 csakrakő a tested összes energiájára

➡️ Segít megtisztítani a csakrákat és felszabadítani az eldugult csakrautakat

➡️ Az étékelők 99.3%-a ajánlja ezt a terméket

➡️ A színes gyöngyök a különböző csakrákat jelképezik. Jóga és meditáció közben még több energiához juthatsz, amelyek jobb eredményekhez vezetnek

Block "168996" not found

Miért kell odafigyelnünk a csakráinkra?

A testünk energiája 7 különböző energiakereszteződésben, az úgynevezett csakrákban koncentrálódik. Az energia megfelelő áramlása és az egészségünk érdekében is fontos, hogy a csakráink tiszták és egészségesek legyenek, mivel a testünk nagyon fontos részein helyezkednek el.

A színes gyöngyök a különböző csakrákat jelképezik. Jóga és meditáció közben még több energiához juthatsz, amelyek jobb eredményekhez vezetnek.

CARATTERISTICHE

LÁVA KÖVEK
A karkötőn található fekete kövek lávakövek, amelyek önmagukban is fantasztikus gyógyító hatással rendelkeznek. Emellett magukba szívják a különböző illóolajokat is, így a karkötőtől még az illatunk is jobb lesz.

CSAKRA KÖVEK
A karkötőn található csakrakövek mindegyike a testünkben található, neki megfelelő energiacsakrát szimbolizálja

Javítja az energiakeringést

Javítja az egészségi állapotot

Jobban érzed tőle magad és jobban is fogsz kinézni

✅ Uniszex

Tökéletes ajándék

A belső oldala 17 centiméter és gumis. Megfelel a legtöbb csuklóméretnek.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
419 Értékelés

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Megerősített vásárlás

Nagyon jól néz ki. A kövek nagyon szépek és bár nem igazán hiszek a csakrák egyensúlyozásában, mégis lenyugtat, ha viselem. Egy-két csepp nyugtató olajat is használok mellé, a lávakövek pedig pár napig magukban tartják az illatot. Az ingyenes tibeti hangtálas zenes pedig remek bónusz!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Megerősített vásárlás

Sokat szoktam tanítani az energiákról, médiumkodásról, kristályokról, reikiről és a hangvillákról. Az egyik ügyfelem adta nekem ezt a karkötőt. Az energiája nagyon kiegyensúlyozott. A csakrakristályok eredetiek és megtisztítják az energiámat, miután végeztem az ügyfeleimmel. A lávakő segít visszatérni a földre, amire mindenkinek folyamatosan szüksége van, mivel a bolygónkat egyre több energia árasztja el és a DNS-ünk is folyamatosan fejlődik. Nagyon szép a csomagolása, amiben érkezett. Az ára is elfogadható. Én is fogok még belőle rendelni ajándéknak.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Megerősített vásárlás

Gyors szállítás és pont olyan, amilyenre vágytam! A gyöngyök sokkal jobban mutatnak a valóságban, aggódtam, hogy olcsónak tűnnek, de nagyon szépek!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Megerősített vásárlás

Nagyon szép ez a karkötő! Tetszik a sok különböző kő és hogy milyen jól mutatnak együtt. A lávakövekkel nagyszerűen lehet használni az illóolajokat. Csak egy pár csepp olaj kell, és mindegyik lávakő magába szív annyit, hogy akár 2 napig is kitart! Mostanában kicsit stresszes volt a munkám, ezért borsmenta olajat használtam, hogy napközben oldja a feszültséget. Egyik este citromfű olajat használtam, hogy távoltartsa a szúnyogokat és bevált!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Megerősített vásárlás

Ez a karkötő gyönyörű! A sokszínű köves változatot választottam. A többi karkötőm mind ugyanolyan kövekből áll, úgyhogy ennél tetszik, hogy mind különböző. A mérete is tökéletes.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Megerősített vásárlás

Minden nap 4-5 karkötőt viselek, és ez is egy remek darab. A kövek fényesek és nagyon szépek.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Megerősített vásárlás

Remek karkötő saját magad számára vagy ajándékként valaki másnak. Nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal.

1 2 … 11 >

Block "168996" not found

Block "36337" not found