A vásárlás dátumától számítva 14 napon belül visszaküldheti a megvásárolt terméket, és ez esetben jogosult az áru cseréjére vagy a pénz visszaigénylésére. 

Kérjük, hogy a terméket eredeti csomagolásban és sértetlen állapotban küldje vissza, ellenkező esetben kérését cégünk elutasíthatja vagy csak részben fogja teljesíteni. 

Amennyiben a kézhezvételtől számított 14 napon belül nem kapunk ilyen tárgyú írásos megkeresést,  a pénzvisszafizetés vagy a termék cseréje nem lehetséges.

Postacím:

Pactic – Hanksome.hu,
2142 Nagytarcsa
Nádas utca 4.


A csomagra írja rá, hogy “Hanksome.hu”, és az egyszerűbb ügyintézés érdekében ne felejtse el feltüntetni fel a csomagkövetési számot.

A vételár visszatérítésére vonatkozó kérése esetén töltse ki az ide kattintva megnyitható formanyomtatványt: “Visszatérítés” 

Csere esetében pedig az itt megnyithatót: “Csere”. 

Kérem, tegye a kinyomtatott formanyomtatványt a csomagba, mert enélkül nincs lehetőségünk a termék pontos beazonosítására és kérése teljesítésére. 

A gyorsabb ügyintézés érdekében csatolja az e-mailben megkapott számlát is a termékhez. 

Kérem, vegye figyelembe, hogy a szállítási költséget csere vagy pénzvisszatérítés esetén ön fizeti, ezért utánvétes csomagokat nem áll módunkban elfogadni. 

A csomag általunk történő átvételétől számítva 14 napon belül teljesítjük cserére vagy pénzvisszatérítésre vonatkozó kérését.