VÉLEMÉNYEK

Nézd meg, hogy mit mondanak az ügyfeleink az üzletünkről és a termékeinkről!

Based on 5998 reviews
83%
(4983)
13%
(785)
4%
(229)
0%
(0)
0%
(1)

A LIVEVAC™ a biztonsági biztosításom kis csomagban.

Az ugrókötél kompakt és hatékony módja az erőnlétem növelésének.

V
POZITIVITÁS KARKÖTŐ
VICCa Pölczné

Szuper! Nagyon tetszik!
Köszönöm! 😊

RACKBATH® - VÉGE A KIS ÉS ZAVAROS FÜRDŐSZOBÁNAK

Rabath fürdőszoba polc

Hamar megjött. Praktikus, egyszerű összeszerelni, olyan mint a képeken. Nagyon szuper. Csak ajánlani tudom.

Praktikus

Szeretjük a polcot, kis helyet foglal és elférnek rajta a napi használatos dolgaink.

Intuitív használata meggyőzött arról, hogy kategóriájában a legjobb.

Erőnöveléshez kiváló!

Jól működik a bőrön, de alkalmazása némi odafigyelést igényel. Pozitív eredmények, összességében jó.

Összességében elégedett az eredménnyel.

L
JEWELITY® Ölelő Gyűrű
Lászlóné Barzsó

Szép és ezüst remélem ez nem törik ell

Tökéletes termék, gyors kiszállítás

2 db BULKLASH® szempillafestéket akartam rendelni, de a grátisz kosár-kedvezménnyel végül 3-at rendeltem. 🙂 Korábban is rendeltem már ilyet, szóval tudtam mivel van dolgom: a terméket IMÁDOM, tökéletes választás annak, akinek nem fér bele az idejébe az egy órás szempilla rakás. Természetes hatású, vízben tartós, e mellett viszont lemosóval bármikor eltávolítható. A kiszállítás extra gyors volt. Összességében nagyon köszönöm! Fogok még rendelni!

A
Hatalmas spriccelő unikornis - Magic Unicorn®
Andrea Angyal
Hatalmas spriccelő unikornis

A gyerekek imádják, habár az időjárás miatt még most benti játék...

. Egyszerűsége és megbízhatósága pótolhatatlanná teszi.

I
Guasha Masszázshenger
István Varga

A bőr feszes, stresszmentes lesz. Erősen ajánlott az általános jó közérzet érdekében.

Játékváltó!

Fantasztikus eredmények! A súlyozott ugrókötél, amelyet kipróbáltam, hatékony eszköz a kalóriák elégetésére és az izmok formázására.

Adtam neki egy hónapot, hogy dolgozzon, és láttam a javulást. Úgy érzem, hogy további használatával még jobb eredményeket fogok elérni. A szállítás szuper gyors volt, így magabiztosan rendelheted meg!

Ez a termék álom az alsó szemhéjzsákokra és a szemhéj liftingre. Háromszor rendeltem meg, mert olyan jó. A szemhéjam lejjebb lógott, és nagy szemem van, de ez valóban visszanyitotta őket! Ajánlom mindenkinek.

Ez a szemkrém imádok...Már másodszor vásároltam meg...Csak egy kis mennyiséget vesz igénybe mindkét szemre...Az alsó és felső szemhéjamra is kenem...Segített a ráncosodásomon a szemhéjamon...Megtudtam, hogy remek munkát végzett az alsó szemhéjamnál is, a táskáim is kisebbnek tűnnek...Egy barátom ajánlotta nekem...Hálás vagyok neki, hogy megismertetett vele...Biztosan újravásárolok majd...

Nagyon ajánlom ezeket a napkollektoros fáklyalámpákat! Tartósak és jó minőségűek, a lángoló láng hatása pedig lenyűgöző. Sok dicséretet kaptam értük a vendégeimtől. Biztosan megéri a befektetést!

Ajánlott

Ezek a napkollektoros fáklyalámpák fantasztikusak! Nagyon fényesek és egész éjszaka bírják az akkumulátorok. Imádom, hogy napenergiával működnek, így nem kell aggódnom az áramköltségek vagy az elemcserék miatt. Nagyszerű kiegészítői a teraszomnak.

Szuper

Vettem ezeket a napkollektoros fáklyalámpákat a kertembe, és nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal! Gyönyörűen néznek ki és meleg hangulatot kölcsönöznek a szabadtéri területemnek. Ráadásul könnyű őket telepíteni, és jól állják a rossz időjárást is.

Köszönöm szépen a segítő készségüket a fülhallgató probléma megoldásával kapcsolatban. Vasárnap már tudja a bátyám használni a kórházban. Hamar megjött a füles, és kifogástalanul működik. Megéri az árát. Mindenkinek ajánlom a terméket, és a webáruházat. Legközelebb is fogok rendelni. 😀

A bőr megfiatalodott, a stressz eloszlik. Napi rituálé a kikapcsolódáshoz.

El szeretnéd nekünk küldeni nekünk a gondolataid az üzletünkkel kapcsolatos tapasztalatod miatt? Boldogan elolvassuk őket! A véleményed segít nekünk meghatározni azokat a helyeket, ahol még van mit javítanunk, mivel termékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésére és tökéletesítésére törekszünk.